dijous, 21 de març del 2013

EUiA dóna suport a la lluita dels treballadors de l’antiga Lemmerz




El diputat Joan Mena i el coordinador comarcal d’Esquerra Unida i Alternativa, Ricard Sánchez, han visitat aquest dijous al matí als treballadors de MAXION Wheels (antiga Hayes Lemmerz Manresa)  per expressar-los el seu suport a la vaga per a la readmissió de les 25 persones acomiadades i el compliment dels acords en matèria d’ocupació. Esquerra Unida i Alternativa ha posat a disposició de la plantilla la representació institucional per portar la postura de la plantilla a les institucions.


Una delegació d’Esquerra Unida i Alternativa, encapçalada pel diputat Joan Mena i el coordinador comarcal Ricard Sánchez, ha visitat a primera hora del dijous als treballadors en vaga de Maxion Wheels (antiga Lemmerz). Mena i Sánchez han mostrat el seu suport a la mobilització i a les reivindicacions del personal, fent seva l’exigència de reincorporar a les 25 persones acomiadades. Sánchez ha assenyalat que “la plantilla ha assumit molts costos en l’àmbit salarial en favor de la viabilitat de l’empresa i en canvi la direcció no està complint els acords en matèria d’ocupació”.


El diputat Joan Mena, militant d’EUiA i membre de la comissió parlamentària d’Empresa i Ocupació, ha posat a la disposició dels treballadors de Lemmerz els mecanismes institucionals a l’abast d’Esquerra Unida per portar la veu de la plantilla a les institucions i ajudar a que es readmetin als treballadors acomiadats i a fer complir els acords.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada