dimecres, 17 d’octubre del 2012

EUiA Bages donarà suport i participarà en totes les accions en defensa de l'Escola Pública

EUiA Bages  educació, fa públic que "donarà suport i participarà en totes les accions en defensa de l'Escola Pública que s'estan duent a terme durant tota aquesta setmana convocades pels estudiants, les famílies i la Universitat. Aquestes mobilitzacions desembocaran en la vaga de pares i mares de dijous dia 18 i l'ocupació de rectorats de les universitats públiques aquest mateix dia ".

EUiA Bages assenyala que "coincideix amb la denúncia de tota la comunitat educativa que aquest és el curs en què s'inicia el desmantellament total de l'Educació Pública i la pràctica desaparició de la igualtat d'oportunitats en l'accés al dret a l'educació" .

Per a aquesta formació "les retallades i la contrareforma educativa no tenen tant a veure amb la crisi sinó amb un model ideològic que el Govern del PP vol implantar, apostant per l'escola privada i concertada en detriment de la pública".

Per tot això, des de l'Àrea d'Educació d'EUiA Bages s'insisteix en el total suport que es prestarà "a totes les mobilitzacions convocades per la comunitat educativa, des d'Infantil fins a la Universitat, en defensa de l'Educació Pública a totes les províncies i poblacions l'Estat ".

"Des EUiA Bages continuarà demanant la dimissió del ministre José Ignacio Wert davant la seva declarada incompetència i irresponsabilitat manifesta i lluitant en les institucions i al carrer per impedir la destrucció de l'Educació Pública".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada