diumenge, 23 de juny del 2013

Cayo Lara a Manresa per parlar de la crisi del sistema




Esquerra Unida i Alternativa convida a Cayo Lara, coordinador d’Izquierda Unida, a Manresa per tractar sobre la crisi del capitalisme i del règim polític actual. L’acte públic porta per nom “Temps de lluita contra la crisi” i es realitzarà aquest divendres a les dotze del migdia a l’Espai Roig.
El coordinador federal d’Izquierda Unida, Cayo Lara, participarà a una xerrada a Manresa, oberta a tota la ciutadania, per aportar la seva visió sobre la situació de crisi política, econòmica i social en que es troba el sistema neoliberal. Amb el títol de “Temps de lluita contra la crisi” i organitzat per Esquerra Unida i Alternativa del Bages, Lara parlarà aquest divendres 28 de juny a les 12 del migdia a l’Espai Roig (Carrer de la Mel n.8, Manresa).
Des d’EUiA ressalten la importància de “generar un nou espai de lluita i transformació prou ampli per incorporar les diferents tradicions de l’esquerra transformadora i els moviments socials”. Per aquest motiu conviden a Cayo Lara per “compartir reflexions amb els companys d’Izquierda Unida i debatre diferents experiències unitàries i propostes transformadores que s’estan portant a terme a Catalunya i arreu de l’estat”.

CONVOCATÒRIA

ACTE: xerrada “Temps de lluita contra la crisi”

PONENT: CAYO LARA (coordinador federal d’Izquierda Unida)

ORGANITZA: Esquerra Unida i Alternativa del Bages

LLOC: Espai Roig (Carrer de la Mel n.8 1r pis, Manresa)

DIA I HORA: divendres 28 de juny, 12h. del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada