dimecres, 4 de setembre del 2013

EUiA participarà a l’acte de la Diada


Esquerra Unida i Alternativa manifesta que prendrà part de l’acte institucional que organitza l’Ajuntament de Manresa per a la Diada Nacional de Catalunya. Tot i que, l’organització considera que el plantejament de l’acte hauria de centrar-se en la reafirmació nacional de Catalunya i en el dret a autodeterminar-se.

EUiA considera que centrar l’acte en l’objectiu de la independència és “deixar de banda a totes aquelles persones que anhelen el ple desenvolupament nacional de Catalunya en una forma federal o confederal i que aposten fermament pel dret a decidir”. Esquerra Unida també afirma que “plantejaments com el d’aquest acte no afavoreixen la unitat de les capes populars catalanes per a defensar els seus interessos socials i econòmics”.

L’organització d’esquerres manifesta que participarà a l’ofrena  convocada a Manresa per reivindicar el dret a autodeterminar-se del poble de Catalunya i el dret a decidir sobre tots els aspectes polítics i econòmics. La delegació d’EUiA serà encapçalada per Ricard Sánchez, coordinador de la formació, Lidia Giménez, responsable d’educació, i un representant d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada