divendres, 21 de març del 2014

Els candidats a les primàries d’EUiA es presenten dilluns a Manresa


Esquerra Unida celebrarà eleccions primàries divendres i dissabte per escollir el seu candidat a les eleccions europees.

Les dues candidatures que concorren a les primàries d’Esquerra Unida i Alternativa es presentaran dilluns a les sis de la tarda a l’Espai Roig (C. de la Mel n.8 1r pis), per a explicar les seves propostes a la militància de la comarca i als simpatitzants de la formació. Aquest acte enceta la setmana en que la formació escollirà els seus candidats per les eleccions europees del mes de maig.

La presentació comptarà amb Núria Lozano, que encapçala la candidatura Alternativa Constituent per Europa, i Toni Barbarà, que lidera la candidatura Refundar Europa. Lozano és jurista i especialista en riscos laborals, fou la cap de llista d’EUiA a les anteriors eleccions europees i té àmplia experiència en l’àmbit sindical. Barbarà, és metge i és el representant de la formació catalana al Partit de l’Esquerra Europea, té una llarga trajectòria en la defensa de la sanitat pública.

Esquerra Unida i Alternativa comparteix llista per a les eleccions europees amb Izquierda Unida, Iniciativa per Catalunya Verds i Anova, entre d’altres formacions. El candidat que resulti escollit ocuparà l’onzè lloc de la candidatura. Les votacions per a les primàries es faran divendres a la tarda i dissabte al matí a l’Espai Roig, on hi haurà una urna pels afiliats de l’organització i una altra per als simpatitzants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada