dimarts, 28 de juny del 2016

Concentració per un nou accident mortal a la C55


Arran de l'accident mortal ocorregut a la C-55 el passat 13 de juny, en el que va perdre la vida, David E. M. jove de 18 anys veí d'Olesa,  la FAVM i la Plataforma no + morts a la C-55 convoquenuna concentració per tallar la via el dissabte vinent, 2 de juliol,  a les 16:45h, a prop del restaurant de Cal Felip, a Olesa de Montserrat.


Amb aquest tall, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa i la Plataforma no + morts a la C-55, reivindiquen la urgent necessitat de desdoblar la C-55 en el seu tram Manresa - Monistrol i la gratuïtat de la C-16. La C-55 és una via absolutament saturada per l’alta densitat de trànsit, que de fa ja masses anys no respon a les necessitats de comunicació de la comarca.

Les associacions de veïns estem implicades en la seguretat, tant dels nostres associats com dels nostres veïns, i en mostrar el nostre enuig per la deixadesa de l'Administració pel que fa a la C-55, la C-58 i la C-16. Estem compromesos amb la reivindicació de les millores imprescindibles d'aquestes infraestructures. 

Us hi esperem a tots i a totes i us demanem la màxima difusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada