dijous, 13 de febrer del 2014

EUiA condemna la repressió

Esquerra Unida condemna l’actuació que van portar a terme els Mossos d’Esquadra per reprimir la mobilització pacífica contra la pujada de preus del transport públic. Consideren una acció policial brutal i injustificada, amb voluntat de dissuadir les protestes, i mostra el seu suport a la Coordinadora convocant.
Esquerra Unida i Alternativa del Bages ha fet pública la seva condemna a  la repressió policial practicada pel cos dels Mossos d’Esquadra contra la concentració pacífica que es portava a terme ahir a la tarda a l’estació de RENFE de Manresa. Manifesten que les persones concentrades en cap moment van tenir actituds violentes que justifiquin una intervenció policial, i encara menys l’elevada presència de Mossos d’Esquadra i la seva actuació intimidant i repressiva.
L’organització d’esquerres mostra el seu suport a la Coordinadora per la Transformació Social contra el Capitalisme i el Patriarcat del Bages i a totes les persones participants de la concentració pacífica d’ahir. Reclamen que s’identifiquin i es depurin els responsables de l’actuació en el si dels Mossos d’Esquadra i del Departament d’Interior, a la vegada que consideren necessari que l’Ajuntament de Manresa prengui part en el conflicte en favor dels manifestants.
EUiA considera que la pujada de preus del transport públic “no és assumible i que perjudica directament les condicions de vida de les classes treballadores i dels estudiants, per tant les mobilitzacions contra aquesta pujada són molt importants”.  EUiA reafirma la seva aposta per un “transport públic de qualitat i a baix cost pels usuaris per defensar els interessos dels sectors populars, de la sostenibilitat ambiental i el desenvolupament econòmic del territori”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada