diumenge, 13 d’abril del 2014

El dinar popular per la República s’ha celebrat aquest diumenge

La jornada organitzada per Esquerra Unida i Alternativa ha començat amb l’ofrena floral a la fossa comú del cementiri de Manresa

imatge de l'ofrena floral, entre els assistents Joan Mena, Ricard Sánchez i Lídia Giménez

Cinquanta persones s’han congregat aquest diumenge a Monistrolet per gaudir del dinar republicà, organitzat per Esquerra Unida i Alternativa del Bages aprofitant l’aniversari de la proclamació de la República l’any 1931.El dia s’ha iniciat amb una ofrena floral al cementiri de Manresa amb unes paraules del diputat Joan Mena i d’un membre d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA del Bages.

imatge del dinar a Monistrolet

El matí ha començat davant la fossa comuna del cementiri de Manresa, on una quinzena de persones han participat de l’homenatge als soldats republicans, entre les quals Ricard Sánchez, coordinador comarcal d’EUiA, i Lídia Giménez, responsable de la formació a Sant Fruitós de Bages. El diputat Joan Mena i David Alquézar, representant de l’organització juvenil d’EUiA a la comarca, han reivindicat el model republicà com a proposta vigent i necessària per donar sortida a la crisi democràtica que pateix la societat i el règim de 1978.


A les dues del migdia ha començat el dinar popular a Monistrolet, consistent en una arrossada al berenador de Can Planell. L’organització destaca el bon ambient en que s’ha desenvolupat l’acte festiu entre militants i simpatitzants de l’organització d’esquerres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada