dimarts, 8 d’abril del 2014

EUiA farà el dinar popular per la República aquest diumenge


La formació reivindicarà el federalisme de lliure adhesió i el model republicà en la seva festa anual.

Esquerra Unida i Alternativa del Bages celebrarà aquest diumenge la jornada “Caminant cap a la Tercera República”, aprofitant el 83 aniversari de la proclamació de la República Catalana i de la Segona República Espanyola.  Com cada any, faran una ofrena floral a la fossa comuna del cementiri de Manresa i un dinar popular a Monistrolet, comptaran amb la presència del diputat Joan Mena.



La jornada començarà a les onze del matí amb una ofrena floral al soldats republicans caiguts per la llibertat, la democràcia i la justícia social enterrats a la fossa comuna del cementiri de Manresa. L’acte serà obert a la participació de la ciutadania. A les dues del migdia es farà el dinar republicà al berenador de Can Planell a Monistrolet, que serà la tradicional paella popular. El diputat i membre d’EUiA Joan Mena participarà de les activitats.


L’organització del dinar informa que encara pot apuntar-se al dinar popular escrivint un correu a bages@euia.cat Com avantsala de la jornada, la tarda del dissabte es penjaran banderes republicanes a diferents indrets de Manresa i comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada