dimecres, 21 de maig del 2014

Lorena Vicioso visita les universitats de Manresa

La diputada d’ICV-EUiA ha visitat les universitats de la ciutat i ha mantingut una trobada amb activistes voluntaris del Multireferèndum a Manresa. Després de repartir informació de la llista de l’Esquerra Plural (EUiA, ICV, IU i Anova) a les eleccions europees a la zona universitària, ha dinat amb militants bagencs de la coalició.


Lorena Vicioso ha estat aquest matí a Manresa per a fer campanya i visitar les universitats de la capital del Bages, àmbit en que està especialitzada com a diputada al Parlament de Catalunya per a la coalició ICV- EUiA. Un cop ha fet la visita a les universitats, ha participat de la repartida de material de campanya en aquesta zona, podent parlar amb diferents estudiants sobre la situació de precarietat que pateix la joventut i com el model neoliberal europeu afecta directament a la universitat i les polítiques laborals. 

Vicioso, que és sociòloga de professió i ha estat lligada a diferents moviments socials, ha mantingut una trobada amb diversos activistes bagencs voluntaris en les votacions anticipades del Multireferèndum. Vicioso ha posat de relleu com la negativa de la Junta Electoral "és un pas enrera en el model democràtic que proposem des d'ICV-EUiA, on volem exercir el nostre dret a decidir com a poble tot allò que ens afecta".

La diputada ha aprofitat el migdia per fer una visita a l’Espai Roig i dinar amb membres de la coalició. Durant l’àpat ha defensat que les eleccions d’aquest diumenge “ens juguem poder construir un front ampli de les esquerres transformadores del sud d’Europa contra la Troika i l’austericidi, però també posar fre a les retallades de Rajoy i de Mas i el seu règim en favor de les elits, els bancs i les grans empreses”, Vicioso ha afegit també que “la coalició entre IU, ICV, Esquerra Unida i Alternativa i Anova ha de ser un pas més per una gran marea que porti les lluites populars a les institucions, per aconseguir una ruptura democràtica i un procés constituent a Catalunya, a l’Estat i a Europa”. 

Lorena Vicioso ha volgut deixar clar que tant els membres de la llista, com el Partit de l’Esquerra Europea i el Grup Parlamentari de l’Esquerra Unitària defensaran l’autodeterminació del poble de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada