dijous, 2 d’agost del 2012

Diners per les entitats socials, no per subvencionar impostos als rics!

El govern Mas no pagarà el mes de juliol a les entitats socials que atenen a les persones amb més necessitats socials. El "govern dels millors" subvenciona als rics els impostos de successions i patrimoni: retallades contra drets.
 
El govern Mas ha decidit no pagar el mes de juliol els concerts econòmics a les entitats socials que atenen a les persones amb més necessitats socials, infants, gent gran i discapacitats. Si fa un any la justificació de CiU a les retallades als serveis socials bàsics, a la sanitat, l’educació eren presentades com “l’única manera” de mantenir-los, podem dir que aquesta decisió comporta el fracàs de les polítiques neoliberals del “govern dels millors”.

La mesura afecta a més de 100.000 treballadors d’aquest sector i suposa una vulneració dels drets dels sectors més vulnerables de la societat catalana reconeguts tant al propi Estatut de Catalunya com en diferents lleis de serveis socials, com la llei de la dependència.

Mentre això passa, el "govern dels millors" subvenciona als rics els impostos de successions i patrimoni mentre deixa de pagar a les entitats socials. CiU no té cap empaix en dir que abans de pagar a les entitats socials catalanes cal pagar els interessos del deute, malgrat que això comporti vulnerar els seus dret a una vida digna. Naturalment!! Abans complir amb els més rics que no pas amb els més necessitats!! Segur que desprès en Mas i en Duran se'n van a missa... a pregar pels pobres. Aquesta és l’essència de les polítiques de Mas: retallades contra drets.

En un exercici de cinisme el portaveu del govern Mas té "la impressió que tenim és que no afectarà els usuaris". El mateix dia el Govern de CiU ha decidit mantenir les subvencions a les escoles concertades amb l’Opus Dei que segreguen als infants per sexe.

Diferents associacions i entitats han qualificat la mesura del Govern com: “Una situació de veritable alarma social”

Diners per les entitats socials, no per subvencionar impostos als rics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada