dimarts, 23 d’octubre del 2012

Esquerra Unida i Alternativa del Bages es reunirà amb ICV per coordinar la campanya de la coalició


EUiA vol posar en primer terme la crisi i les retallades, impulsant la vaga general i donant veu als aturats, joves i treballadors precaris.


Esquerra Unida i Alternativa del Bages es reunirà aquest dijous al vespre amb Iniciativa per Catalunya Verds per coordinar les activitats de campanya de la coalició ICV-EUiA a la comarca del Bages. La delegació d’Esquerra Unida estarà encapçalada per la candidata Lidia Giménez i Ricard Sánchez, coordinador comarcal.


Segons Lídia Giménez “EUiA  vol portar la campanya, conjuntament amb ICV, a la gent que més pateix la crisi i les retallades:  als joves, als treballadors precaris i als aturats, centrant el discurs en la destrucció de l’Estat del Benestar i les pèrdues de drets dels sectors populars”. Per aquest motiu es realitzaran activitats a les universitats, ambulatoris i als centres de treball.

Es donarà el tret de sortida a la precampanya amb l’acte del dilluns 29 a les 19:30h amb la presència de la candidata jove d’EUiA Adriana Sabaté, acompanyant a Joan Coscubiela i Laura Massana, per parlar de drets socials, laborals i nacionals. EUiA comptarà al llarg de la campanya amb el cap de llista de l’organització Joan Miquel Mena i el coordinador general Joan Josep Nuet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada