divendres, 12 d’octubre del 2012

EUiA Bages, titlla '"d'error ofensiu, perillós i del tot irracion‏al" les declaracions del ministre d'educació

Des d' EUiA Bages, titllem  '"d'error irracional" que el ministre d'Educació i Cultura, José Ignacio Wert, hagi traslladat el "frontisme" al debat sobre l'educació, després de les seves manifestacions sobre que el Govern vol  "espanyolitzar"als alumnes catalans.

Valorem que Wert "no ha ajudat gens a que hi hagi un debat serè" sobre Catalunya i sobre la reforma del sistema educatiu. "Traslladar el frontisme polític a l'educació és el pitjor camí que hi ha. El que es necessita en aquest moment és un debat serè, tranquil i no electoral "perquè la joventut tingui millor educació i un millor futur.

És irracional que José Ignacio Wert "
posi gasolina al foc al voler 'espanyolitzar' als alumnes catalans".

Recordem que el PP va parlar d'Educació per a la Ciutadania com una assignatura que "adoctrinava" als alumnes, mentre ara des del Govern "vol espanyolitzar als catalans".

Des EUiA Bages opinem que el ministre el que pretén amb aquestes afirmacions ofensives i perilloses és "intentar distreure l'atenció del fracàs de la seva política educativa".

1 comentari:

  1. El que està clar és que farà dues coses a la vegada: despistar a la gent del tema retallades i canvis en el sistema que estan portant a la promoció de la privatització de l'educació i, a més, tot això posant al mig la pàtria... però això em sembla que no és l'únic que ho fa, no? Per què no comencen i comencem a treballar seriosament per una educació gratuïta i que eduqui ciutadans i ciutadanes amb ganes de canviar el món i fer-los millor per tothom!!

    ResponElimina