dissabte, 13 d’octubre del 2012

Joan Mena, candidat d'EUiA a les eleccions catalanes-ICV i EUi‏A

L'actual responsable del sector d'Educació de la formació i regidor a l'Ajuntament de Sabadell va ser escollit en el Consell Nacional celebrat el 10 d'octubre.

La comissió electoral proposa Lorena Vicioso, coordinadora d'AJ, de número 2, i David Companyon, coordinador de l'Àrea de Comunicació, de número 3. La llista es consultarà a l'afiliació el pròxim 16 d'octubre.


Reunit el passat dimecres, 10 d’octubre, el Consell Nacional d’EUiA va nomenar com a caps de llista de les demarcacions de Girona, Tarragona i Lleida per a les pròximes eleccions catalanes del 25 de novembre a Jordi Córdoba, Fèlix Alonso i Pilar Ramos, respectivament (amb 97 vots a favor, 1 en contra i 2 abstencions).

Així mateix, el Consell Nacional va nomenar com a cap de llista de la demarcació de Barcelona a Joan Miquel Mena (66 vots a favor, 2 en contra i 32 abstencions), al temps que es va decidir (amb 76 vots a favor, 1 en contra i 17 abstencions) ampliar en 24 hores el termini per a presentar la resta de la llista de candidats i candidates per Barcelona, mantenint els criteris de gènere, experiència, renovació i pluralitat. Aquesta llista haurà de ser ratificada per consulta al conjunt de l'afiliació d’EUiA el proper dimarts 16 d'octubre (des de l’Àrea d’Organització s’informarà al detall).

Finalment, no s’ha presentat cap candidatura alternativa i, per tant, no se celebraran primàries.
La comissió electoral d’EUiA escollida en l’anterior Consell Nacional del 28 de setembre, integrada per 10 companys i companyes de la direcció, ha escollit la candidata número 2 per Barcelona, Lorena Vicioso (actual coordinadora d’Alternativa Jove), i el número 3, David Companyon (coordinador de l’Àrea de Comunicació i conseller en el Districte de Gràcia).

ACORD ELECTORAL ENTRE ICV I EUiA
ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 2012

1. ICV i EUiA des de la coincidència en l’anàlisi de la situació política catalana i en la necessitat de fer front a la política d'austeritat obsessiva i de retallades i construir una alternativa d’esquerres a Catalunya, signen la Declaració Política que s’adjunta.

2. ICV i EUiA decideixen presentar-se conjuntament en una Coalició a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. És voluntat de les dues forces polítiques treballar per la integració de persones independents i activistes a la candidatura.

3. La Coalició es denominarà “Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa” (ICV-EUiA).

4. L’anagrama a les eleccions al Parlament que s’aplicarà als materials de propaganda electoral serà el mateix que a les eleccions de 2010.

5. A les paperetes la denominació i el logotip serà el mateix que a les eleccions de 2010:
Eleccions al Parlament: “Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV- EUiA)”

6. En els tres primers mesos després de les Eleccions Catalanes, el Consell de Govern desenvoluparà un reglament de funcionament i estructura de la Coalició.

7. Els acords s’adoptaran buscant el consens, sense perjudici que els acords de gran transcendència siguin sotmesos per cada organització als mecanismes de consulta interna que estableixin les seves normes de funcionament. En els casos de temes que no formin part dels programes i documents acordats, si el consens no fos possible, es gestionarà la discrepància.

8. El Consell de Govern crearà una Comissió Electoral conjunta d’ICV i EUiA. Aquesta prepararà i farà seguiment de les campanyes electorals.

9. Els temes econòmics es regiran pel document econòmic que s’annexa com a document separat.

10. L’elaboració dels programes electorals es basarà en mètodes participatius fonamentats en el diàleg amb organitzacions, entitats i persones individuals. Aquest processos participatius confluiran en una Convenció de Programa de la Coalició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada