dijous, 18 d’abril del 2013

EUiA i ICV recolliran firmes per la Renda Garantida de Ciutadania el dia de Sant Jordi

Les agrupacions d’Iniciativa i d’Esquerra Unida de Manresa se sumen a la Iniciativa Legislativa Popular per una Renda Garantida de Ciutadania i recolliran firmes en les respectives parades de Sant Jordi. Les dues formacions d’esquerres anuncien que treballaran conjuntament per difondre la ILP i la proposta de llei per un Mínim Vital Garantit. 

L’assemblea local d’Esquerra Unida i Alternativa i el grup local d’Iniciativa per Catalunya Verds de Manresa s’adhereixen a la campanya de recollida de firmes per a la Iniciativa Legislativa Popular i recolliran signatures en les parades de Sant Jordi de cada una de les formacions. ICV i EUiA faran una campanya conjunta per difondre la necessitat d’implantar una Renda Garantida de Ciutadania que proporcioni a tots els catalans i catalanes uns ingressos mínims per a assegurar unes condicions de vida dignes. 

Tant Iniciativa com Esquerra Unida volen ressaltar que aquesta mesura està prevista en l’article 24.3 de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya i que la situació de crisi social i econòmica fa que sigui molt urgent implantar-la. Animen a les diferents entitats, associacions i sindicats manresans a sumar-se a la campanya de recollida de firmes i a fer un treball coordinat. 

EUiA i ICV de Manresa anuncien que treballaran conjuntament per difondre la proposició de llei per un Mínim Vital Garantit impulsada pel grup parlamentari ICV-EUiA. La mesura legislativa recull la proposta de Renda Garantida de Ciutadania a la vegada que pretén cobrir les necessitats bàsiques per una vida digna, assegurant l’alimentació, l’habitatge i els subministres principals a la llar (llum, aigua i gas). Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa manifesten la voluntat de confluir en un moviment ampli a nivell social per treballar per la ILP i el Mínim Vital. 

Més informació sobre la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania: http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/ca/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada