dilluns, 15 d’abril del 2013

Èxit de participació al dinar republicà d’EUiA



El dinar popular per la República que EUiA ha fet a Monistrolet aquest diumenge ha congregat a més d’una cinquantena d’assistents. La jornada “Caminem cap a la Tercera República” ha començat amb una ofrena floral en honor als soldats republicans enterrats a la fossa comuna del cementiri de Manresa.
              

Esquerra Unida i Alternativa del Bages ha celebrat aquest diumenge la jornada “Caminem cap a la Tercera República” amb diferents activitats. La més destacada ha estat el dinar republicà a Monistrolet, on s’han ajuntat més de cinquanta persones entre militants i simpatitzants de la formació d’esquerres. El dinar ha comptat amb l’assistència de Joan Josep Nuet, coordinador general i diputat al Congrés.


Durant els postres, un dels membres del grup impulsor de l’Ateneu Roig, David Ruiz , ha explicat el projecte que estan construint a Manresa. Ha explicat que serà “un espai ampli, de debat i oci, per compartir experiències entre les diferents expressions de transformació social i d’organització de les classes treballadores”.


Després dels cafès, amb les intervencions de Ricard Sánchez, coordinador comarcal, i Joan Josep Nuet, s’ha desenvolupat un debat sobre el creixement polític i social d’EUiA i la necessitat de d’impulsar la confluència de les esquerres alternatives en un nou espai polític. Segons Ricard Sánchez “el creixement d’EUiA és molt important, però hem de ser conscients que la transformació de la societat l’hem de fer des dels moviments socials i l’organització del poble treballador”. Joan Josep Nuet, ha destacat que hi ha una desconfiança natural cap a la família borbònica, el poble està més que fart d'aquest anacronisme vivent que fa massa temps que demostra viure en una realitat diferent a l'espanyola i catalana ha destacat.



La Jornada “Caminem cap a la Tercera República” ha començat amb una ofrena a la fossa comuna del cementiri de Manresa en honor als soldats republicans que van lluitar per la democràcia i la república. L’acte ha congregat una quinzena de persones, entre elles una representació de la direcció comarcal d’EUiA, que portaven banderes republicanes i senyeres.

A continuació podeu veure algunes fotos del dinar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada