dimarts, 9 d’abril del 2013

Caminem cap a la Tercera República: dinar popular i diverses activitats



Esquerra Unida i Alternativa del Bages realitzarà un seguit d’activitats aquest cap de setmana per reafirmar la seva proposta republicana i federal, com un dinar popular, una penjada banderes republicanes i l’ofrena floral a la fossa comuna del cementiri de Manresa.  El diumenge 14 d’abril, coincidint amb l’aniversari de la proclamació de la Segona República, celebrarà el dinar amb militants i simpatitzants, comptant amb la presència del coordinador general de la formació, el congressista Joan Josep Nuet.

Esquerra Unida i Alternativa del Bages farà diverses activitats en favor de la instauració d’un règim republicà i federal de lliure adhesió, sota el lema ‘Caminem cap a la Tercera República’, coincidint amb l’aniversari de la proclamació de la Segona República aquest cap de setmana. Per a la formació d’esquerres  la reivindicació republicana “suposa posar èmfasi en la recuperació de la política i de la democràcia en favor dels sectors populars, superant institucions anacròniques i un règim caduc i corrupte com l’actual”.

Dins d’aquesta programació destaca el dinar amb simpatitzants i militants que es farà a Monistrolet el diumenge 14 d’abril, vuitanta-dos després de la proclamació de la República. Els participants del dinar podran fer un col·loqui amb Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA i membre del Congrés dels Diputats, així com amb membres de diferents moviments socials a nivell nacional.

A les 11 del matí del mateix diumenge, EUiA portarà a terme l’ofrena floral als soldats que lluitaren per la República i la democràcia, enterrats a la fossa comuna del cementiri de Manresa. Segons Ricard Sánchez, coordinador comarcal d’Esquerra Unida, “tenir present la memòria històrica i l’experiència de la Segona República, ens enriqueix per construir una societat més justa i lliure i per recuperar la democràcia”.

L’organització explica que es penjaran banderes republicanes en diferents indrets de la ciutat de Manresa durant el cap de setmana, a la vegada que es repartirà informació durant la jornada de divendres. EUiA disposa de material i banderes republicanes per a qui li interessi.

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada