dilluns, 6 de maig del 2013

Alternativa Jove fa l’assemblea preparatòria del seu congrés nacional

Els Joves d’EUiA  donen suport  a la propera vaga d’educació i a les mobilitzacions estudiantils


 
Lorena Vicioso i els membres d’AJ-Bages que participen de l’organització de l’Assemblea Nacional

Els joves d’Esquerra Unida i Alternativa del Bages s’han reunit aquest dilluns per preparar la segona Assemblea Nacional d’Alternativa Jove. Acompanyats per Lorena Vicioso, diputada i coordinadora general d’AJ,  una desena de joves han debatut sobre els efectes de la precarietat laboral, la mercantilització de l’educació superior i el patriarcat. La militància del Bages participarà en la comissió d’organització de l’assemblea, que es celebrarà els propers 17 i 18 de maig.
Els membres d’Alternativa Jove del Bages s’han reunit la tarda del dilluns per enfocar l’organització de la segona assemblea dels Joves d’EUiA i debatre sobre la situació dels joves de les capes populars, els efectes de la precarietat, la mercantilització de l’educació i les retallades en serveis públics. Uns deu joves de Manresa, Súria i el Pont de Vilomara també han debatut sobre organització del jovent i els moviments socials amb Lorena Vicioso, coordinadora general de la formació i diputada al Parlament.          

Una delegació d’Alternativa Jove participarà a la comissió d’organització de la segona Assemblea Nacional dels Joves d’EUiA, que es desenvoluparà el 17 i 18 de maig a Barcelona amb joves d’arreu de Catalunya. Alternativa Jove farà una segona reunió la setmana vinent per fer un segon debat sobre els documents.                                                                                               

Lorena Vicioso, coordinadora d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA i diputada al Parlament, ha declarat que la “organització dels joves és molt important per fer front a les retallades i a la precarietat i per poder plantejar alternatives al sistema capitalista”. Els joves del Bages han volgut mostrar el seu suport a la vaga d’educació i se sumaran a les manifestacions estudiantils de Barcelona i de Manresa.                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada