dilluns, 13 de maig del 2013

Setmana plena d'activitats diverses

La passada setmana del 6 al 12 de maig Manresa va estar farcida d'activitats: vaga d'educació i concentració del Bages es Mou, xerrada per la Renda Garantida de Ciutadania, recollida de firmes per la ILP i la sortida al carrer de l'Ateneu La Sèquia.




El dijous hi hagué una jornada de vaga a tots els àmbits públics de l'educació. El Bages es Mou va organitzar una manifestació a les sis de la tarda on van assistit unes 300 persones.





Divendres EUiA i ICV vam fer una xerrada amb Diosdado Toledano sobre la Renda Garantida de Ciutadania. Una vintena de persones van congregar-se a la Plaça Sant Domènec per debatre la qüestió i durant tota la tarda es van recollir signatures per la ILP de la Renda Garantida.




El mateix divendres, una estona abans, la Coordinadora pels Drets Socials va convocar una concentració davant de la botiga de Mango per protestar per la complicitat de l'empresa en l'explotació de treballadors a Bangladesh.





Durant el dissabte les diferents entitats que participen de l'Ateneu La Sèquia van portar les seves activitats a les places de Manresa. A la Plaça Clavé vau poder trobar  una exposició de cartells de la guerra civil preparada per Manresa Antifeixista.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada