dimarts, 11 de juny del 2013

Ricard Sánchez, reelegit coordinador del Bages d'EUiA

Aquest dissabte EUiA Bages ha celebrat la seva Assemblea local per actualitzar el pla de treball i nomenar noves responsabilitats entre la seva afiliació, amb la participació d'una trentena de delegats i delegades d'arreu del Bages.
 
El coordinador comarcal Ricard Sánchez, ha presentat l'informe de gestió, valorant els objectius que es van plantejar amb la feina desenvolupada en aquests anys.
 
L'informe, que ha estat aprovat, destaca la implantació territorial, i els esforços per construir una estructura solida i esdevenir un moviment arrelat al carrer i a la realitat del poble català.
 
Un cop aprovat l'informe, els delegats i delegades van iniciar la discussió del Document Organitzatiu que l'assemblea de delegats a considerat un document obert i viu a futures modificacions.
 
Grego Belmonte, coordinador de l'Àrea d'Organització d'EUiA nacional ha pres la paraula per felicitar als assistents pel treball realitzat a la Comarca i per prendre acta dels acords de l'Assemblea Comarcal.
 
Ricard Sánchez, ha tornat a ser reelegit coordinador del Bages que ha volgut engrescar als i les delegats a enfortir la presència als moviments, al carrer i al territori, aprenent de les experiències i errors del període que ara es tanca per millorar el funcionament de l'organització. Sánchez ha assegurat que l'equip que l'acompanya pren el mandat de la Assemblea amb convicció i força i ha fet una crida al conjunt de l'organització a creure en el projecte i lluitar tos i totes contra el capitalisme, el patriarcat i els qui s'han venut la sobirania del nostre país per posar-la a mercè d'uns poders internacionals que no hem escollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada