dijous, 20 de juny del 2013

Vetllarem per la construcció de l’institut de Cal Gravat

El Govern de la Generalitat respon al diputat Joan Mena que ha aprovat la construcció de l’institut

Esquerra Unida i Alternativa de Manresa informa que la Generalitat ha respost a la pregunta que van fer arribar al Parlament, explicitant que hi ha un acord  del Govern per a construir l’Institut Cal Gravat. EUiA, que va traslladar la pregunta a través del seu diputat Joan Mena, manifesta que treballaran des del territori i des del Parlament per la construcció de l’edifici i el compliment dels terminis.

L’organització d’esquerres va interposar un seguit de preguntes al Govern de la Generalitat al voltant dels centres educatius públics en condicions precàries a la ciutat de Manresa. Després d’haver visitat l’Institut de Cal Gravat amb el diputat Joan Mena, responsable d’educació d’Esquerra Unida i Alternativa i portaveu del tema pel grup parlamentari d’ICV-EUiA, van preguntar específicament per la previsió de les obres de l’institut manresà  i la situació pressupostària de les mateixes.

El Govern de la Generalitat ha respost: “En referència a l’Institut Cal Gravat de Manresa, el Govern ha aprovat en sessió de 19 de març de 2013 la construcció de l’Institut per un import de 6.578.428,78€. Aquesta obra va estar aprovada en sessió de data 23 de novembre de 2010, per un import de 6.880.000€ a finançar per ICF Equipaments fins al 2037, per un import de 26.629.736,82€, inclòs el manteniment”.


Des d’EUiA de Manresa manifesten que “des de la ciutat i des del Parlament vetllarem per a que es construeixi l’edifici definitiu per a l’Institut Cal Gravat i s’accelerin els terminis”. Per al coordinador Ricard Sánchez afirma que “la situació de precarietat de diversos centres públics a Manresa és insostenible, hem de lluitar per a que s’aposti per l’educació pública i els edificis de Cal Gravat, Valldaura i la Flama siguin una realitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada