dimarts, 3 de juliol del 2012

4 de juliol: Marxa per l'ocupació i la inversió pública‏

Aquest és el comunicat que es fa des de la Federació de Construcció i Fusta de CCOO, que organitza una marxa per l'ocupació, contra les retallades i per la inversió. Es fa conjunta amb UGT. Marxa que considerem que és necessària fer-la extensiva a la resta de treballadors de la resta de sectors, i molt especialment als aturats.



Company, companya

Els treballadors estem patint una política de retallades de drets laborals, socials i democràtics, amb manca de inversió publica que està provocant que molts treballadors hagin perdut la feina o la puguin perdre. La situació arriba a límits insostenibles al sector de la construcció, amb les repercusions que té sobre la resta de sectors productius. Retallen salaris, drets laborals i faciliten l'acomiadament, enlloc de fer politiques de inversió que facin reactivar l'economia i serveixin per crear ocupació.

Davant d'aquestes agresions i la manca d'ocupació, LA RESIGNACIÓ NO ÉS LA SORTIDA, és per aixó que fem una crida al conjunt dels treballadors, i molt especialment a aquells que es troben a l'atur, a que lluitin pels seus drets i per l'ocupació. Davant aquesta situació, la Federació de Construcció i Fusta de CCOO, conjuntament amb UGT, hem organitzat una marxa per l'ocupació de treballadors en actiu i aturats, exigint inversió pública al sector, contra els acomiadaments i contra les retallades. Marxa a la que demanem la teva participació.

La marxa es farà el proper 4 de juliol, i consistirà en 2 columnes, les quals surtiràn a les 9'30h des de les estacions de Sants i de Fabra i Puig, per finalitzar a les 12h al Parlament de Catalunya.

La gent que participa des de Osona i el Bages-Berguedà participa a la columna de Renfe Fabra i Puig (Sant Andreu Arenal). Per qui vulgui participar i organitzar la sortida conjunta el punt de trobada seria a Vic a les 8h a la Renfe (horari de sortida del tren a les 8:08).

Des de CCOO del Bages-Berguedà hem organitzat autocar per poder assistir. L'autocar sortirà a les 7'30h des de Plaça Espanya de Manresa (al costat del sindicat). Per apuntar-se: 938730000 - 646961123 - druiz@ccoo.cat


NO ENS RESIGNEM. TOTS AL PARLAMENT EL 4 DE JULIOL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada