dijous, 12 de juliol del 2012

EUiA, contra les mesures del govern espanyol

Considera que si pugen l'IVA, també han de pujar el salari mínim i les pensions.

 

EUiA Bages ha mostrat en un comunicat el seu rebuig a les darreres mesures preses pel govern de Mariano Rajoy, tals com l'anunci de noves retallades, una dràstica pujada de l'IVA fins al 21%, baixades en la prestació per desocupació i la retirada d'una paga extra als empleats públics.

En el sentit més social si el Govern fa una pujada de l'IVA hi hauria d'haver, si més no, un augment del salari mínim i les pensions. Des d'EUiA Bages es qualifica d'"atemptat indecent" les retallades que també prepara l'Executiu de Rajoy a la Llei de Dependència. EUiA s'oposa a l'increment d'aquest impost per ser un dels més injustos i perquè afectarà de manera important el consum privat".


EUiA Bages assenyala que l'IVA espanyol "és més baix la mitjana dels països de l'euro" però, alhora, destaca que "també ho són els salaris", de manera que s'hauria d'exigir que "una pujada de l'IVA comporti un augment del salari mínim i les pensions".


D'altra banda, EUiA Bages qualifica "d'atemptat indecent" les retallades que prepara l'Executiu de Mariano Rajoy sobre l'actual Llei de Dependència, que serà debatuda en el Consell Territorial del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència.


La notícia a ManresaInfo.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada