dimecres, 11 de juliol del 2012

La Marxa Minera arriba a Madrid amb representació bagenca


La marxa minera va arribar ahir a Madrid recolzada per milers de persones al seu pas per la capital de l'Estat espanyol.




Després de més de dues setmanes de marxa, els més de 300 miners que sortien des d'Astúries, Aragó i Castella - la Manxa han arribat a Madrid on avui faran una manifestació en defensa dels seus drets.

L’arribada ha estat recolzada per centenars de milers de persones que s’han sumat a la reivindicació, omplint els carrers de la ciutat de crits contra el govern i les retallades dels drets dels treballadors.

En aquest sentit, ha sortit des de Berga aquesta nit un autobús amb treballadors i delegats de les mines de Sallent i Súria, així com ex-treballadors de l’empresa Carbons de Pedraforca i diversos alcaldes de les poblacions mineres del Bages i el Berguedà, que arribaran avui per la multitudinària manifestació amb la que culminarà la marxa.

Des d’EUiA-Bages donem suport a la lluita minera i la fem extensible a tots i totes els treballadors i treballadores que pateixen les brutals retallades en els drets laborals i socials.

VISCA LA LLUITA MINERA! SOU EXEMPLE!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada