dilluns, 18 de febrer del 2013

Roda de premsa de la Plataforma per un Civisme Popular


  La Plataforma per un Civisme Popular de Manresa ha realitzat avui una roda de premsa per explicar el seu posicionament davant les sancions per part de l'Ajuntament de Manresa, a ciutadans per recollir aigua de les fonts de la ciutat.

 Aquesta tarda, al  Passeig Pere III, la Plataforma per un Civisme Popular ha denunciat que l'Ajuntament de Manresa sancioni que es reculli aigua de les fonts, segons contempla l'Ordenança de Civisme aprovada aquest estiu.

  Segons Ricard Sànchez, "l’aigua és un element essencial per a la vida humana, per a la salut bàsica i per a la supervivència" i per tant "el Govern de la ciutat de Manresa no te dret a negar al ciutadà  el dret a l’aigua, és injust, humiliant i viola l’historia de reivindicació històrica de la nostra ciutat pel dret a l’aigua. "El mes greu d’aquesta prohibició és que no parlem d'un problema de malbaratament de recursos per part dels afectats ni d'escassetat d'aigua, sinó de manca de voluntat política per solucionar una situació de pobresa", apunta.

  Demà dimarts 19, la plataforma intervendrà al Plè de lA'juntament per mirar que es retirin tots  els articles de l'ordenança que fan referència de forma punitiva a l'ús de l'aigua a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada