dijous, 17 de gener del 2013

Comunicat d'EUiA Bages pel tancament de La KampanaEUiA Bages s'uneix a les veus que no entenen ni comparteixen el tancament d'un espai únic, l'únic equipament juvenil de la ciutat, el Casal de Joves la Kampana.

Aquest fet s'ha produït de forma precipitada,  sense haver lligat  la continuïtat de la seva gestió. No s'entén l’aturada brusca en el servei i no s'entén la poca sensibilitat municipal  als seus usuaris. 

La Kampana  es l'equipament referencial per als joves del barri vell, proporciona uns recursos molt importants als joves en un barri amb pocs equipaments municipals.


"Manresa té diferències entre joves per pertànyer a diferents cultures, l'activitat lúdica comporta a una participació en la pràctica de experiències i vivències culturals de forma voluntària. La Kampana integra aquestes diferències donant a totes les persones les mateixes possibilitats a través de la trobada. És un recurs que no podem perdre per la integració dels joves de la nostra ciutat"  va declarar Ricard Sánchez Coordinador d'EUiA Bages.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada