diumenge, 6 de gener del 2013

EUiA Bages Rebutja les Multes de 600€ per omplir garrafes d'aigua a fonts publiques


La mesura aplicada a un jove de Manresa és injusta, insolidària i va contra la sensibilitat social que ha de demostrar el Govern d'una ciutat. No es pot tancar els ulls i no veure el marc social que estem vivint, en què es veuen gran quantitat de ciutadans de la nostra ciutat en situacions calamitoses.

Amb mesures sancionadores d'aquest tipus s'està aixafant encara més al ciutadà necessitat, en comptes de buscar solucions de caràcter social a la ciutadania més vulnerable.

Avui li ha tocat a aquest jove, demà a qui!

"A un pensionista, a una família... L'aigua és un dret humà que no se li ha de negar a ningú si no ho mal barata ni ho fa malbé. En comptes de sancions s'han de veure les causes de no tenir l'accés a aquest públic" ha declarat Ricard Sánchez, Coordinador de la formació.

"És una persecució per amagar la pobresa a la nostra ciutat sense entrar  en les causes reals ni aporta solucions ni  del perquè d'aquesta pobresa ni d'aquestes necessitats" ha dit Ricard Sánchez.
 
El Govern de la ciutat de Manresa a demostrat  “amb l'ordenança de civisme” una vegada més la manca de sensibilitat cap a la ciutadania més necessitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada